Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σταυρακόπουλος: Οι ξαφνικές αλλαγές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω

Published

on

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο τεχνικός, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής μέσω τοποθέτησης του στα Μ.Μ.Ε γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Αετού Κορυδαλλού, κάνοντας λόγο για ξαφνικές αλλαγές που παρουσιάστηκαν στον προγραμματισμό της ομάδας. Ο Σταυρακόπουλος τον τελευταίο 1,5 χρόνο που βρέθηκε στην ομάδα του Πειραιά κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο το οποίο απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, κατακτώντας το νταμπλ στην ΕΠΣ Πειραιά. Μάλιστα, η ομάδα είχε θετική παρουσία στα μπαράζ, αφού κατά κοινή ομολογία ξεχώρισε με την παρουσία της στην διαδικασία. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση,τους συνεργάτες μου,τους ποδοσφαιριστές μου,τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας,τους φανερούς και αφανείς ήρωες αυτής της μεγαλειώδης προσπάθειας.
Αναμφίβολα όλοι έχουν το  δικό τους μερίδιο της επιτυχίας  και έγραψαν με τα πιο λαμπρά γράμματα το όνομα τους,ως οι πρώτοι και παναξιοι πρωταθλητές,στην ιστορία του συλλόγου.
Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της διοίκησης,αλλα δε μπορούσα να συμφωνησω στις ξαφνικές αλλαγές που παρουσιάστηκαν στον προγραμματισμένο συμφωνημένο σχεδιασμό,οι οποίες μας αναγκάζουν να χαραξουμε ξεχωριστή πορεία.
Ο Αετός θα είναι για πάντα στη καρδιά μου,ειμαι περήφανος που άνοιξε τα φτερά του και πέταξε ψηλά και έγινε γνωστός τη φετινή χρονιά σε όλη την Ελλαδα για τα κατορθώματά του.