Connect with us

stoplekto

Στα ημιτελικά κυπέλλου Ευβοίας ο ΑΟ Χαλκίς

Νίκησε τον ΑΠΚΟ Δροσιάς στην παράταση

Published

on

Μια δύσκολη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ευβοίας, πήρε ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στην Δροσιά, κερδίζοντας τον ΑΠΚΟ με σκορ 1-2 στην παράταση. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με την ομάδα της Χαλκίδας να είχε μια μικρή υπεροχή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΧ μπήκε δυνατά στον αγώνα και είχε την υπεροχή. Στο 27′ ο Ζαφειρόπουλος με πλασέ από αριστερά, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 44′ όμως ο Λίφο για τους γηπεδούχους ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Δροσιάς μπήκε πιο δυνατά και δημιούργησε ευκαιρίες. Δεν άλλαξε όμως τίποτα στο σκορ και το παιχνίδι όμως πήγε παράταση.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, ο ΑΟΧ ήταν καλύτερος και φάνηκε ότι ήθελε την πρόκριση περισσότερο, χάνοντας καλές ευκαιρίες, με κορυφαία του Ζαφειρόπουλου στο 100′, όπου πολύ κοντά στο τέρμα, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 106, δηλαδή στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης, ο Θωμάς εκτέλεσε ένα κόρνερ για την ομάδα της Χαλκίδας και ο Μανιάτης με γυριστό πλασέ έκανε το τελικό 1-2 για τον ΑΟ Χαλκίς. Μελανό σημείο του αγώνα στο 115′ όπου ο Τσαλμας αντιμίλησε στον διαιτητή του αγώνα, Σέγκο και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΑΟ Χαλκίς στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ευβοίας, θα είναι τα Λουκίσια, τα οποία προκρίθηκαν πανηγυρικά μέσα στην Αμάρυνθο, κερδίζοντας τον Αμαρυνθιακό με 2-6. Οι 2 ομάδες που βρίσκονται στην Δ’ Εθνική, αγωνίστηκαν πέρσι στον τελικό Κυπέλλου Ευβοίας, όπου ο ΑΟΧ είχε κερδίσει με σκορ 1-0 και είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

Πηγή: Chalkida fans gate-3

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply