Connect with us

Uncategorized

Στα χασομέρια η Ρόδος 2-1 την ΑΕ Κω

Στο 93΄η νίκη

Published

on

Με λυτρωτή το Μηνά Φράγκο ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 93′ η Ρόδος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕ Κω στο Δωδεκανίσιο ντέρμπι και να πάρει τη νίκη με 2-1. Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 21′ τα «Ελάφια» κέρδισαν πέναλτι, όταν σε προσπάθεια του Φράγκου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπιρμπίλη.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Διαγγελάκης (Ανατολικής Αττικής) υπέδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα αποβάλλοντας παράλληλα τον μέσο των φιλοξενούμενων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Καντιμοίρης ο οποίος ευστόχησε βάζοντας σε θέση οδηγού τους «πράσινους».

Η απάντηση για τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Κούτσικα ήρθε στο 51′ με το Σιώμο να φέρνει το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια οι Ροδίτες πίεσαν προκειμένου να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη. Τελικά αυτό ήρθε στο 93′ με το Μηνά Φράγκο να «νικάει» το Σανταμούρη και να χαρίζει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Διακοβασιλείου, Καντιμοίρης, Καλημέρης (70′ Δανάς), Θαμνόπουλος, Καταπόδης, Καρπαθάκης (55′ Πελέκης), Γκίνης, Φράγκος, Γεωργάς (62′ Ορφανίδης), Παπαδόπουλος.

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου, Μαργαρίτης, Μπιρμπίλης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Πης, Τσάτσας (65′ Αχμέτ), Σιώμος.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply