Connect with us

5ος Όμιλος

Στεφανίδης: Συγκεντρωμένοι στο στόχο

Published

on

Πεισμωμένη αλλά και με τα μάτια καρφωμένα στον στόχο, η ομάδα της Επισκοπής ταξιδεύει απόψε το βράδυ για το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου την Κυριακή (7/10, 16.00) να πάρει το καλύτερο από τον αγώνα στον Κορυδαλλό κόντρα στην Προοδευτική στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός, Μάρκος Στεφανίδης ολοκλήρωσε μόλις τη δεύτερη προπόνηση με τη νέα του ομάδα επί ρεθεμνιώτικου εδάφους και μέσα σ’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα προσπαθεί να αντλήσει από παντού πληροφορίες για το έμψυχο δυναμικό που έχει στα χέρια του αλλά και για τον αντίπαλο.
Λίγο μετά την προπόνηση η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σούδα των Χανίων κι από ‘κει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά.

Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Oasis της Γλυφάδας και αύριο Σάββατο (12.00) θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στα Σούρμενα.


Μ. Στεφανίδης: «Συγκεντρωμένοι στον στόχο»

Ο νέος τεχνικός μίλησε για το κείμενο ματς και αρκέστηκε στο να απαιτήσει από τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και από τους παίκτες κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα…

«Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά στο ματς με την Προοδευτική. Για μένα δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιγνίδι. Το πρώτο βασικό στοιχείο όπου θα πρέπει να περάσω στην ομάδα είναι αυτό της νίκης, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας».

Ερωτηθείς για το πού μπορεί να κριθεί ο αγώνας… «Όλα μπορούν να κριθούν σε οποιεσδήποτε ποδοσφαιρικές διαδικασίες.

Στη δύναμη ή και στις στατικές φάσεις… Δεν μπορούμε όμως να το προδικάσουμε από τώρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να παρουσιάσουμε το προφίλ, και το dna που επιτάσσει μια ομάδα όπως η Επισκοπή».

Μοναδικός απόντας ο Σαββίδης
Τραυματίες πλην του Γιώργου Σαββίδη δεν υπάρχουν (εννοείται πως ο Γκιόκας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης στο γόνατό του). Όλοι οι υπόλοιποι ετίθεντο μέχρι την τελευταία στιγμή στη διάθεση του προπονητή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply