Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στην Αγία Ελεούσα ο Κώστας Κουνάδης

Published

on

Ο Κώστας Κουνάδης είναι το 8ο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025, όπου η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος για 5η σερί περίοδο στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ.

 

Ο 18χρονος παίκτης, που φόρεσε την φανέλα της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων τα προηγούμενα δύο (2) χρόνια, υπέγραψε το νέο του δελτίο με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουλίου 2024.

 

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν αποκτηθεί από την Αγία Ελεούσα, ο 18χρονος αριστερός μπακ – χαφ Σπύρος Συνάνης από την Δόξα Αγ. Άννας, ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ Χριστόφορος Μουστακάτος από την Δόξα Αγ. Άννας, ο 17χρονος αριστερός μπακ Κώστας Κοκολάκης από την ΑΕ Μενιδίου, ο 32χρονος χαφ Λάζαρος Σιδηρόπουλος από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ο 27χρονος επιθετικός Αλκαίος Νένδος από την Κηπούπολη, ο 22χρονος μέσος Παναγιώτης Αντωνόπουλος από τον Αχαρναϊκό και ο 21χρονος στόπερ Σπύρος Ευθυμιάτος από τον Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ εννέα (9) συνολικά παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους.

 

Πηγή: ipolimas.gr