Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στην Α’ ΕΠΣΑ ο Διαγόρας Αιγάλεω, 3-1 το Καματερό

Published

on

Την άνοδο του στην Α’ ΕΠΣΑ πανηγυρίζει ο Διαγόρας Αιγάλεω, που σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη επικράτησε επί του Καματερού με 1-0.

Μετά από ένα πρώτο μέρος με αρκετές φάσεις αλλά χωρίς γκολ, ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ στο 55′ όταν σε μια αντεπίθεση ο Δήμος με άψογο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 79′ όταν ο Χαιρετάκης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Και ενώ το momentum έδειχνε Καματερό, στο 83′ ήρθε μια φάση που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση. Ενας αμυντικός γύρισε άτσαλα τη μπάλα στον Κολιάκη, που έτρεξε να την προλάβει πριν καταλήξει στα δίχτυα. Την πρόλαβε, αλλά δέχτηκε την πίεση από τον Μπότη που του έκλεψε τη μπάλα και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε επιθετικό φάουλ. Στο 87′ σε ακόμη μμια αντεπίθεση ο Μπότης απέφυγε και τον Κολιάκη, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και ταυτόχρονα απέβαλλε τον Κολιάκη με 2η κίτρινη κάρτα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπότης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Νίκος Νταλαμπίρας): Τελατινίδης (90′ Κοτσαδάμ), Κολοβός, Μελής (84′ Αγγελοπουλος), Τζαβάρας, Μαρτίνος, Ζήκος, Μπότης (90′ Λευθεριώτης), Καμπεράι, Μάκρας (84′ Μποζάς), Δήμος, Σιδηρόπουλος (73′ Σπανουδάκης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Τζωρτζίνης (60′ Πιτέλης), Μαυροειδής (90′ Νικολάου), Τσουρούλας (88′ Γιάκης), Μπίμπιζας, Κουμπάρος (60′ Μήτκας), Τσουτσάνης, Παππάς, Χαιρετάκης (90′ Πέτρου), Μπινέρι, Καλογερής.