Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στην Ηλιούπολη ο Μπίτιλης

Published

on

Ήταν από τα πιο «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό «παζάρι» της Αθήνας, καθώς αρκετές ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ όπως ο Ολυμπιακός Λιοσίων, ο Χολαργός και το Χαϊδάρι, ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού το «διαζύγιο» με τον Αθηναϊκό ήταν δεδομένο. Αναφερόμαστε φυσικά στον Παύλο Μπίτιλη που πλέον από χτες ο 25χρονος επιθετικός είναι και επίσημα παίκτης της Ηλιούπολης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παύλος Μπίτιλης γνωρίζεται πολύ καλά με τον προπονητή του «Ήλιου» Παύλο Κυριακουλέα καθώς όταν βρισκόταν στους μικρούς της Διάνας ο τωρινός τεχνικός του ΓΣΗ ήταν προπονητής του εκείνη την περίοδο. Ακόμη ο έμπειρος φορ επιστρέφει στην ιστορική ομάδα μετά από τρία χρόνια όπου και αγωνίστηκε μαζί της στην Β’ Εθνική. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν στον Αθηναϊκό πετυχαίνοντας συνολικά 22 τέρματα, 14 πέρυσι και 8 φέτος ενώ αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Συνολικά ο Μπίτιλης ήταν 5 χρόνια στον Αθηναϊκό, αφού στους «λόρδους» βρισκόταν άλλες 3 σεζόν, πριν πάει στην Ηλιούπολη όταν και το σωματείο βρισκόταν στην Β’ Εθνική.

Μπίτιλης: Να πάμε καλύτερα από πέρυσι

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με τον Παύλο Μπίτιλη ο οποίος έδειξε ικανοποιημένος που επιστρέφει στην Ηλιούπολη, ενώ δεν ξέχασε και τον Αθηναϊκό ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για τα όσα έζησε με αυτήν. Αναλυτικά τα όσα τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων»: «Έχω αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην ομάδα όταν εκείνη βρισκόταν στην Β’ Εθνική. Γνωρίζω τους ανθρώπους της διοίκησης από μικρό παιδί και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με ένα προπονητή που με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω από την περσινή χρονιά. Πιστεύω θα προσαρμοστώ γρήγορα καθώς γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες. Ευχαριστώ την οικογένεια του Αθηναϊκού, της οποίας δεν παύω να είμαι μέλος, για την αγάπη της. Οι αναμνήσεις είναι όμορφες και πολλές»!

 

Κοντά στην ανανέωση

Συνάντηση σήμερα στα γραφεία της ομάδας με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Ηλιούπολη θα έχουν τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο τους «ακρογωνιαίους λίθους» στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησαν οι «κυανέρυθροι». Πρόκειται για τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Συμεών (26 συμμετοχές), τον 27χρονο μέσο Γιώργο Γιαννακόπουλο (30 συμμετοχές και 4 γκολ) και τον 29χρονο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας Αντρέα Πετρίτση (24 συμμετοχές και 9 γκολ). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν στον ΓΣΗ για έναν ακόμη χρόνο, αφού και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από την συνεργασία.

Ψάχνει ακόμη τρεις, ανεβάζει παιδιά στο αντρικό

Από εκεί και πέρα στα σχέδια του Παύλου Κυριακουλέα είναι να αποκτηθούν τρεις παίκτες ακόμη, ένας τερματοφύλακας, ένας κεντρικός αμυντικός και ένας μέσος, όπως επίσης να προωθηθούν τέσσερα, ακόμα και πέντε παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός απέδειξε με την πορεία που είχε η Ηλιούπολη την περασμένη σεζόν πως ξέρει όσο λίγοι να δουλεύει σωστά με νεαρά παιδιά.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply