Connect with us

3ος Όμιλος

Στην κορυφή η Ελευσίνα 4-0 την Αχαϊκή (φωτο)

Published

on

Συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις  με τον Σταύρο Ψιμουλάκη στον πάγκο ο Πανελευσινιακός, νίκησε την Αχαίκή με 4-0 “πατώντας” κορυφή μετά και την απώλεια βαθμών του Παναργειακού στα Μέγαρα από τον τοπικό Βύζαντα.

Οι σταχυοφόροι με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς ,άριστη ανάπτυξη στο παιχνίδι τους αλλά και με σοβαρή αλληλοκάλυψη όταν χρειάστηκε, επικράτησαν δίκαια των αντιπάλων τους  χάνοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ κυρίως με τους Δουκάκη , Φλίγκο και Κουσκουνά.

Μόλις στο 10’ ο Κουσκουνάς από κοντά μετά από πάσα του Κωνσταντινίδη άνοιξε το σκορ για τους Ελευσίνιους.

Τρία λεπτά αργότερα οι «Αχαγιώτες» έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Δημητρακόπουλος σούταρε από ευνοϊκή θέση και ο Πουρής απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 28’ βολίδα του Δουκάκη έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Δρακόπουλος.

Στο 36’ ο Ριζογιάννης βρήκε έξυπνα με μεγάλη μπαλιά τον Δουκάκη με τον τελευταίο να σκοράρει για το 2-0.

Στο 43’ ο Φλίγκος σημάδεψε με γυριστό σουτ την συμβολή των δοκών.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Κωστής γύρισε την μπάλα στην περιοχή αλλά το σουτ του Αποσκίτη πέρασε αουτ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Ελευσίνιοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 48’ ο Φλίγκος σούταρε από πλεονεκτική θέση με τον Δρακόπουλο να λέει «όχι».

Στο 71’ Γκεμίσης, Κουσκουνάς και Φλίγκος «έκρυψαν» την μπάλα με τον πρώτο στο τελείωμα της φάσης να σημειώνει το 3-0.

Λίγο πριν το τέλος στο 89’ εξαιρετική προσπάθεια Μπουσινάκη – Φλίγκου και πάσα στον αμαρκάριστο Κουσκουνά με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 4-0 μέσα σε ‘έξαλλους πανηγυρισμούς των «Σταχυοφόρων»

 

Διαιτητής ήταν ο Πόγκας από τον Σύνδεσμο Εύβοιας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Κωνσταντινίδης, Παπαπαναγιοώτου, Χαρούζα (46′ Τσίγκρος), Μαρρής (74′ Ευθυμιάδης), Ριζογιάννης, Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης (74′ Μπουσινάκης), Φλίγγος

ΑΧΑΪΚΗ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Δρακόπουλος, Ατματζίδης, Κωστής (76′ Καρράς), Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Γεωργίου, Κυριαζόπουλος, Γιουβανέλλης (46′ Νιάρος), Τεντόπουλος (66′ Φραγκούλης), Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply