Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στην παράταση με ανατροπή ο Πειραϊκός 3-1 την Καστέλλα

Published

on

Νικηφόρα ξεκίνησε στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Πειραϊκού καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 3-1 της αξιόμαχης Καστέλλας στο γειτονικό ντέρμπι στη διαδικασία της παράτασης , αν και έπαιζε από το 70′ με παίκτη λιγότερο και να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου αναμένει το νικητή ανάμεσα σε Λέοντες Καμινίων και Φαληρικό.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ 0-0 και στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή μας Αντίρ στο 70′ ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς στο 59′ και περίπου δέκα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε στο γόνατο σε μια διεκδίκηση της μπάλας , με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τραυματίας και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Θριάσιου Νοσοκομείο αφήνοντας την ομάδα μας αναγκαστικά με δέκα παίκτες καθώς δεν υπήρχε στον πάγκο άλλος μικρός να τον αντικαταστήσει.
Στην παράταση παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 101′ οι παίκτες μας με υπερπροσπάθεια και δείχνοντας χαρακτήρα αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 104′ με άψογη εκτέλεση φάουλ του Σιβίλια.
Στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο του έξτρα ημιώρου η ομάδα μας έφτασε στη νίκη πρόκριση με γκολ του Φραγκάκη στο (112′) με όμορφο μακρινό σουτ και του Μπατζάκα στο (116′) μετά από ωραίο συνδυασμό και τελείωμα από το ύψος της μικρής περιοχής. Σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν έχασαν οι Χατζημιχάλης και Ντερβίσι σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτητής ήταν ο Ζησιμόπουλος

Πειραϊκός : Ταταράκης, Φραγκάκης, Πετράκης(59′ Αντίρ), Καλλίνικος, Λαζάκης, Σιβίλιας, Ρόκος, Χατζημιχάλης, Δρογγίτης(59′ Μπατζάκας), Λάλλα(70′ Γεσίλι), Κοσμάς(36′ Πουτσελάς).

Καστέλλα: Γλυκοφρύδης, Λάμι(94′ Μάρας), Ορφανίδης, Γκότσης, Πουλής, Τζίκας(77′ Αρώνης), Σιδέρης, Ζαχαρίας, Μανδρώνης, Γκόρκι, Τσιάκας(81′ Μπούτσινος).