Connect with us

6ος Όμιλος

Στην Football League και μαθηματικά η ΑΕΚ!

Published

on

Με γκολ των Τζανετόπουλου και Ντακόλ η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 2-0 της Κηφισιάς στην “κιτρινόμαυρη” Ριζούπολη και γιόρτασε την άνοδο της στην Football League. 9ο φετινό χαμένο πέναλτι για την “Ένωση”.

 

Μπροστά σε περισσότερους από 8.000 φίλους της ομάδας, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μετουσίωσαν την υπεροχή τους στο 17΄ όταν από το κόρνερ του Ρόβα ο Τζανετόπουλος με γυριστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 36΄. Και πάλι από “στημένο” του Ρόβα ο Ντακόλ με κεφαλιά έκανε το 0-2.

 

Παρά τις ευκαιρίες που ακολούθησαν για την “Ένωση” το σκορ δεν άλλαξε, ενώ συνεχίστηκε και η… κατάρα των χαμένων πέναλτι με τον Ντακόλ να σημαδεύει το δοκάρι από την άσπρη βούλα στο 56΄. Ήταν το 9ο φετινό χαμένο πέναλτι των “κιτρινόμαυρων” σε 14 εκτελέσεις.

 

Κηφισιά: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης (76′ Χίσο), Αλιμπάς, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος.

 

ΑΕΚ: Βούρας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Τσουμάγκας (64′ Μούργκα), Γεωργέας, Κορδέρο, Ρόβας (80′ Αργυρίου), Ντακόλ, Ανάκογλου (76′ Ράμα), Πλατέλλας, Γροντής.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply