Connect with us

Γ Εθνική

Στη Γ’ Εθνική ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής, 5-0 τη Θύελλα Χαλκειού

Published

on

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής επικράτησε με το εμφατικό 5-0 επί της Θύελλας Χαλκειού και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 10′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ραχήμ νικήθηκε από τον Σεράφη που απέκρουσε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 47′ η κεφαλιά του Σαπαλίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 50′ όταν ο Σμυρνάκης έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν και στο 55′ ο Σμυρνάκης έκανε το 2-0, με τον Ραχήμ στο 58′ να κάνει το 3-0. Στο 65′ ο Κραψίτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Σαπαλίδη στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Χασιώτης (46′ Μουσταφίδης), Κάρδαρης, Σμυρνάκης, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης (75′ Θεοδώρου), Σταμούλης, Παληγεώργος (60′ Ρεντζής), Σαπαλίδης, Ραχήμ (60′ Ψαραδέλης), Ζέλο (46′ Κραψίτης).

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ: Σεράφης, Μαρινάκης, Καραφουλίδης, Βόσσος, Κρητικός, Τελλίδης, Φαράζογλου (85′ Κίρεφ), Μελέκος, Βασιλάκος, Γκιάλης, Πρόνι (55′ Ζάγκος).