Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στις καθυστερήσεις οι Τράχωνες 3-2 τον ψυχωμένο ΑΟ Ιλίου, που φωνάζει…

Published

on

Χρειάστηκε να φτάσει το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να μπορέσουν οι Τράχωνες να λυγίσουν την αντίσταση του ψυχωμένου ΑΟ Ιλίου επικρατώντας με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι όμως φωνάζουν για το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, θεωρώντας πως ο σκόρερ βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, κάτι που δεν υπέδειξε ο βοηθός Γαλαριώτης.

Ετσι οι Τράχωνες έκαναν το δύο στα δύο, ενώ ο ΑΟ Ιλίου παραμένει χωρίς βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και αφού στο 2΄ο Ράπτης είχε δοκάρι, ο ίδιος παίχτης στο 12΄έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 19΄με τον Τσιουρή να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ στο 43΄ο Βουρλούμης με πέναλτι έκανε το 2-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν δύο δοκάρια με τους Δημογιάννη και Μπουγιούκο, αλλά στο 72΄ο Ράπτης και πάλι ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 90+3΄ο Βουρλούμης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Παπαγγελής, Μερετσόλιας (75′ Πρόι), Βουρλούμης, Θυμιανός, Μπουγιούκος, Παπατζίμας, Τσιουρής, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (62′ Κούτρας), Δημογιάννης, Κλείτσικας (46′ Μπατσούλι)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Καραγιώργης, Καραλής, Μπάμι (80′ Μπενέτος), Μανιδάκης (59′ Λάγιας), Λάχας, Παπαδημητρίου (52′ Μητρόπουλος), Παυλίδης, Λουκόπουλος, Ράπτης, Αγκαλίου, Σκαμάνης.