Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στον Παλληνιακό ο Αστέριος Καλιαμπάκας

Published

on

Την απόκτηση του έμπειρου φορ Αστέριου Καλιαμπάκα ανακοίνωσε ο Παλληνιακός.

Το δελτίο Τύπου…

Αστέρης Καλιαμπάκας
Ο ποδοσφαιριστής των τίτλων στον Παλληνιακό.

Ένας ακόμη παλιός γνώριμος ο Αστέριος Καλιαμπάκας έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο Λευτέρη Θεοχάρη και θα είναι μαζί μας φέτος.

Ο Αστέρης είναι ένας γεννημένος πρωταθλητής και ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Παλληνιακού συνεισφέροντας με τα καθοριστικά γκολ του στην άνοδο στην Γ Εθνική.

Ο έμπειρος φορ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 χρονών απο τις ακαδημίες της Α.Ε Χαλανδρίου με την ανδρική ομάδα της οποίας αναδείχθηκε πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στην Β ΕΠΣΑ πετυχαίνοντας 24 γκολ σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Την ίδια χρονιά με δικό του γκολ η Μικτή Αθηνών στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Την επομένη χρονιά ήρθε η κλήση και για την εθνική́ παίδων, με συμμετοχή́ στα προκριματικά τού ευρωπαϊκού́ πρωταθλήματος και η μεταγραφή́ ως επαγγελματίας στην ομάδα του Πανιωνίου στην Α Εθνική.

Στην συνέχεια αγωνίσθηκε σε Θήβα, Μέγα Αλέξανδρο, Κορωπί στην Γ Εθνική ως επαγγελματίας.

Τη σαιζόν σεζόν 2014-15 πέτυχε 15 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Ηρακλείου να κατακτήσει την πρωτιά και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική σκοράροντας και την επόμενη χρονιά 11 γκολ.

Στην συνέχεια αγωνίσθηκε σε Κηφισιά, Ατλαντίδα (κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ), Παλληνιακό (Πρωτάθλημα και άνοδο), Αστέρα Βάρης (πρωτάθλημα και άνοδο), Μαρκό (πρωτάθλημα και άνοδο), Ηράκλειο, Χαλάνδρι και πέρσι ήταν καταλυτικός στην πορεία των Βριλησσίων για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Καλώς ήρθες Αστέρη,