Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον Πανερυθραϊκό ο Κωνσταντίνος Δημητρίου

Published

on

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε ο Πανερυθραϊκός, καθώς με συντονισμένες ενέργειες ήρθε σε συμφωνία με τον

μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Δημητρίου. Ο σύλλογος της Ερυθραίας με την κίνηση αυτή ενισχύθηκε σημαντικά καθώς ο Δημητρίου έχει τεράστια εμπειρία και μπορεί να δώσει λύσεις, τόσο στην μεσαία γραμμή, στο δημιουργικό κο0ομμάτι, όσο και στην επίθεση, στον εκτελεστικό τομέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημητρίου πέρυσι αγωνίσθηκε με την Αγία Παρασκευή, ενώ τα προηγούμενα οκτώ χρόνια αποτελούσε

βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος την Θύελλα Ραφήνας. Μάλιστα ο Δημητρίου με την ομάδα της Ραφήνας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γ Εθνική και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον τέταρτο όμιλος πετυχαίνοντας 16 γκολ.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, εκτός από την Γ Εθνική, έχει πάρα πολλές συμμετοχές και στη Superleague 2, καθώς έχει αγωνισθεί με επιτυχία στον Βύζαντα Μεγάρων , στην Καλλιθέα, αλλά και στον Τύρναβο..

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Δημητρίου είχε αγωνισθεί και πάλι στο0ον Πανερυθραϊκό, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα και μάλιστα αυτό μέτρησε καταλυτικά στην απόφαση του να πει το πολυπόθητο «ναι» στην ομάδα της Ερυθραίας..

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός όλο αυτό το διάστημα άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή το πρότζεκτ που του ανέπτυjξαν ο πρόεδρος του συλλόγου Τόνι Αχαρονιάν και ο νέος τεχνικός της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης, οπότε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα των βορείων προαστείων στην νέα προσπάθεια που θα κάνει.

ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΣΙΜΟΣ