Connect with us

Στον τελικό με… καταιγίδα ο Φοίβος Κρεμαστής!

Published

on

Την ευκαιρία να κατακτήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών ξανά μετά το 1972 θα έχει ο Φοίβος Κρεμαστής, που συνέτριψε με 4-0 τον Άρη Ακροποτάμου στον ημιτελικό του δημοτικού γηπέδου της Χαλκίδας! Παρουσία περίπου 150 φιλάθλων ο νταμπλούχος Δωδεκανήσου εκμηδένισε τη διαφορά κατηγορίας που τον χωρίζει από τους Κυπελλούχους Καβάλας, που παρουσιάστηκαν αγνώριστοι! Μόλις στο 5′ ο Λαμάι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με τον Άρη να χάνει τη σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 23′, όταν ο Σεφερίδης νικήθηκε από τον Λουτριώτη σε εκτέλεση πέναλτι! Στο 37′ ο Αξιώτης έκανε το 2-0 με φάουλ και κάπου εκεί το ματς τελείωσε! Στο 67′ ο Ορφανίδης σε αντεπίθεση έκανε το 3-0 και στο 82′ ο Αξιώτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 69′ αποβλήθηκε ο Καμπερίδης με απευθείας κόκκινη.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Λουτριώτης, Μπίλιας, Αξιώτης, Φωτεινής, Λαμάι, Τζιβίλογλου, Δελαπόρτας (65′ Τζαφέρης), Γκίνης, Θεοδοσιου (73′ Ορφανίδης Ν.), Μαθιός, Ορφανίδης Σ. (82′ Πεταυράκης)

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Κάμπατζης, Καμπερίδης, Σολακίδης (70′ Μαλακογιάννης), Τσέπα, Τσορμπατζής (73′ Αλεπίδης), Σάσσος (55′ Μεμούρης), Καραγιαννίδης, Σεφερίδης, Παπαδόπουλος Β., Αποστολίδης

Δημήτρης Θεοδώρου  (Ώρα των σπορ)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply