Connect with us

stoplekto

Στον τελικό της ΕΠΣΑ ο Αθηναϊκός

Νίκησε και στο Περιστέρι 1-0

Published

on

Με δυο νίκες ο Αθηναϊκός πέρασε στον τελικό κυπέλλου αποκλείοντας το Περιστέρι, ομάδα του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Μετά το 4-3 του πρώτου αγώνα, οι «λόρδοι» νίκησαν με 1-0 και μέσα στο Περιστέρι.

Μόλις στο 15′, έπειτα από καταπληκτική μπαλιά του Μπίτιλη στον Ζαχαρόπουλο, ο τελευταίος κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ, δίνοντας στην ομάδα του το εισιτήριο για το τελικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 50΄με τον Νησαριώτη.

Εν τω μεταξύ, δεν έλειψαν και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα, στην ανάπαυλα οι ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια, με τους παράγοντες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο συλλόγων να μπαίνουν στην μέση σε ρόλο… πυροσβέστη.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σφακιανάκης, Ταρανάς και Κουντουρέλλης.

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κέμπας, Μπόσιος, Βασιλόγλου, Ποστόλης,Θανόπουλος, Αθανασίου, Πριγγούρης (46′ Πλέστης Π.), Μπονιάκος, Νησαριώτης, Μπέλλης (83′ Πλέστης Χ.), Ελευθεριάδης (30′ Βαγγέλης)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Τσιαντούλης, Βουρλούμης, Τζανετής, Παπαδόπουλος, Κορρές, Ζχαραρόπουλος, Ντε Μπαρτόλο, Ρέτζης (62′ Τσουκαλάς (86′ Μαστρογιάνης), Μπίτιλης, Ζάκοβ (80′ Καμέμπο).

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply