Connect with us

Uncategorized

Στους επτά ουρανούς ο Αστέρας Βάρης

1-0 το Κερατσίνι και Γ Εθνική

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Βάρης ο οποίος νίκησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 το Κερατσίνι. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής που είχε κερδίσει την άνοδο εδώ και αρκετές εβδομάδες έγραψε ιστορία αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ”κυανόλευκοι” είχαν την καλύτερη επίθεση με 40 γκολ καθώς επίσης και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί μόλις 17 τέρματα. Όσον αφορά στο αγωνιστικά, το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Στην επανάληψη ο Κώστας Μπεχλιβανίδης αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Ζώνα και ο έμπειρος ”κυνηγός” 15′ αργότερα πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα, δείχνοντας ανεπηρέαστος από τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.

Διαιτητής ήταν ο Παπαποστόλου (ΣΔ Ευβοίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Ζορμπάς (46′ Κοζής), Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Καββαδίας (46′ Ζώνας), Παπαδημητρόπουλος, Καρδαμίτσης (63′ Αλεξίου), Κάρδαρης, Λαναράς.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Δημητρόπουλος, Καρράς, Κουλακάρης, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Σιδηρόπουλος, Βαρουξής (72′ Ξένιος), Τρουμπούνας, Κατσιγιάννης, Χατζής (58′ Κουψουδάκης), Καμμένος (46′ Τσίτζος)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply