Connect with us

Uncategorized

Στους πέντε ουρανούς ο Αστέρας Βάρης

5-1 στον ΑΟ Δικαίου και …Γ ΕΘνική

Published

on

Ιστορική ήταν η μέρα για τον Αστέρα Βάρης! Η ομάδα από την ανατολική Αττική τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική μετά τη νίκη που σημείωσε μέσα στην Κω κόντρα στον ΑΟ Δικαίου με 5-1. Μόλις στο 9′ ο Κάρδαρης με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Κώστα Μπεχλιβανίδη. Η απάντηση των νησιωτών ήρθε στο 45′ με τον Χατζηβασίλη να ισοφαρίζει σε 1-1. Στην επανάληψη ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί πετυχαίνοντας σε λιγότερα από μισή ώρα τέσσερα τέρματα. Στο 57′ ο Καββαδίας με κεφαλιά ψαράκι έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους», με τον Καρδαμίτση στο 73′ να σημειώνει το 3-1. Στο 80′ ο Κολοφώτης είδε το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-1, ενώ ο Κουσιάκης στο 86′ έβαλε το. κερασάκι στη τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Διαιτητής ήταν ο Γαβρίλης (Αθηνών)

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Γκουντελίτσας, Χιούσι, Μυλωνάς, Πανόπουλος, Σκαλέρης (76′ Πης), Χατζηβασίλης, Χατζησουλεϊμάν, Κεφαλιανός (82′ Τράκας), Μποϊλής Μ., Πρέκας (62′ Οικονόμου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κώστας Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Κοζής, Καμπάσης, Πλήτσης, Σκουρνής, Στρατής, Αλεξίου (46′ Καβαδίας), Παπαδημητρόπουλος (62′ Φουσκιάκης), Καρδαμήτσης, Κάρδαρης, Λαναράς (75′ Κωλοφώτης Γ.).

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply