Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στοχεύει ψηλά η Λαύρα Αργυρούπολης

Published

on

Στόχος της Λαύρας Αργυρούπολης για τη νέα σεζόν θα είναι να κάνει μία καλύτερη πορεία από την προηγούμενη χρονιά και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν πως θα το πετύχουν αυτό αφού θα έχουν τον Κώστα Ζαμπέτα στην τεχνική ηγεσία από την αρχή της περιόδου. Αυτό ήταν και το πρώτο βήμα που έγινε από τους διοικούντες του συλλόγου, με το δεύτερο που πραγματοποιήθηκε μόλις πρόσφατα να αφορά την διατήρηση του βασικού κορμού καθώς εννέα ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να παραμείνουν και για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα παρέμεινε ο τερματοφύλακας Θανάσης Ράπτης (21 ετών/13 συμ), οι αμυντικοί Χρήστος Λιβανός (26 ετών/23 συμ και 1 γκολ), Αποστόλης Διακόπουλος (30 ετών/26 συμ) και ο Σπύρος Καλαντίδης (30 ετών/20 συμ). Την μεσαία γραμμή θα στελεχώνουν γι’ακόμη μία χρονιά οι Αποστόλης Πανταζόπουλος (30 ετών/30 συμ και 1 γκολ), Γιάννης Σταθάκης (25 ετών/23 συμ και 10 γκολ), Στέφανος Σιάμης (19 ετών/25 συμ και 4 γκολ), και ο Ιάσων Κολακλίδης (23 ετών/15 συμ και 2 γκολ). Τέλος δεν γινόταν να μην παραμείνει και το «βαρύ πυροβολικό» του ρόστερ, Δούκας Αγγελιδέλης με τον 30χρονο επιθετικό να έχει πετύχει σε μόλις 12 συμμετοχές 9 τέρματα.

Ζαμπέτας: Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι

Την πεποίθησή του πως η Λαύρα Αργυρούπολης θα παρουσιαστεί καλύτερη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο τόνισε σε δηλώσεις του στον Κωνσταντίνο Ράπτη ο προπονητής των Αργυρουπολιτών Κώστας Ζαμπέτας. Αναλυτικά τα όσα υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός: «Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά, αφού θα δώσουμε μεγάλο βάρος στις ακαδημίες μας, ενώ έχουμε ήδη κρατήσει ένα δυνατό βασικό κορμό. Το θετικό για μας επίσης, είναι ότι θα έχουμε το γήπεδο στην διάθεσή μας από την αρχή της σεζόν, πράγμα που δεν έγινε την προηγούμενη χρονιά καθώς είχε παραμείνει κλειστό για μεγάλο διάστημα. Από εκεί και πέρα θα πάρουμε 4-5 παιδιά από το εφηβικό τμήμα στην πρώτη ομάδα και στόχος είναι να έρθουν τρία παιδιά έμπειρα που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί και ένας τερματοφύλακας».

Βοηθοί του Ζαμπέτα οι Ακριτίδης και Γεωργόπουλος

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως βοηθοί του Κώστα Ζαμπέτα στην τεχνική ηγεσία της Λαύρας θα είναι ο Νίκος Ακριτίδης και ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Γεωργόπουλος. Τέλος αποφασίστηκε πως η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply