Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο ζενίθ η ψυχολογία στο Γαλάτσι

Μιλά stoplekto.gr, ο προπονητής Αλβέρτος Παπαδάκης

Published

on

Στους επτά ουρανούς βρέθηκαν στο Γαλάτσι από την χαρά τους που κατάφεραν να φρενάρουν την ξέφρενη πορεία του Ιάσονα που μετρούσε οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΤΟ Γαλάτσι με εντυπωσιακή εμφάνιση έσπασε το αήττητο του αντιπάλου και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στην κατηγορία μία ώρα νωρίτερα.

Η νίκη του ΠΑΣ Γαλατσίου αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ιάσονα χωρίς τέσσερις βασικούς του ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κοσκινά, Παπαπαβασιλείου, Αρμύρα και Μπέρμπεκ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γαλάτσι μίλησε stoplekto.gr, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Αλβέρτος Παπαδάκης. Ο προπονητής της ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του που ανταπεξήλθαν άριστα στη δυσκολία του αγώνα , τόνισε ότι η νίκη είναι σημαντική από ψυχολογικής πλευράς καθώς ο αντίπαλος ήταν πανίσχυρος και αήττητος και αναγνώρισε ότι βοήθησε σημαντικά το γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Ο κ Παπαδάκης έδειξε να μην πετά στα σύννεφα, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και στην προπόνηση θα επιχειρήσει να προσγειώσει τους παίκτες στην πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από τον επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αθηναϊκό.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply