Connect with us

Uncategorized

Στο σκοτάδι 3-2 η Κόρινθος την Ερμιονίδα

Καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες

Published

on

Σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) στο γήπεδο του Συνοικισμού, η Κόρινθος πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Ένωσης Ερμιονίδας, παρουσία περίπου 100 φίλων.

Στο πρώτο μέρος, παρότι η απόδοσή της ήταν μέτρια, η Μπάρτσα σημείωσε 2 γκολ με τους Φίλη (22′ απευθείας φάουλ) και Ντα Σίλβα (38′), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Στάικος (33′).

Στην επανάληψη, με την είσοδο κάποιων παικτών (Τσουβαλτσίδης, Κάλφας, Ουζόνογλου) η Κόρινθος είχε ένα καλό 20λεπτο (45′-65′). Πίεσε τον αντίπαλο, έκλεψε τη μπάλα και έπαιξε γρήγορα από τα άκρα.

Λουμπαρδέας και Σαμπάνης ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν οι πρωταγωνιστές του τρίτου γκολ, με τον πρώτο να περνά όμορφη ασίστ και τον δεύτερο να σκοράρει (58′) με το δεξί μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 3-2, διαμόρφωσε ο Μακρίδης στο 75’, μετά από υπέροχη συνεργασία των φιλοξενουμένων, οι οποίοι εκτέλεσαν υπέροχα μια κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.

Στα συμβάντα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι για αρκετή ώρα γινόταν προσπάθεια να ανοίξει η πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών, όπου υπάρχουν τα φώτα για να ανάψουν οι προβολείς, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ο αγώνας και οι ποδοσφαιριστές να δυσκολεύονται να βρεθούν στο σκοτάδι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply