Connect with us

Γ Εθνική

Στο τέλος ο Πιερικός 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών…

Published

on

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Πιερικός, ο οποίος και επικράτησε με 1-0.

 

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ευτύχισε να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη, με τον Κοντέων να πετυχαίνει το «χρυσό» τέρμα στο 94’, σκορπώντας τα πανηγύρια στις εξέδρες του γηπέδου της Κατερίνης.

 

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, όχι μόνο γιατί δέχτηκαν το γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά και επειδή στο 65’ είχαν δοκάρι με τον Γιόνδη.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που είδε ο Θ. Παπαδόπουλος στο 83’.

 

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Ιντζόγλου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Τόσκας, Πέντα, Ελευθεριάδης (56′ Χουρίδης), Γκουγκουλιάς (71′ Σεχολάρι), Μπλαζέφσκι.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (86′ Αλμπάνης), Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας (13′ λ.τ Χατζόγλου), Μπαξεβάνος (68′ Τοσουνίδης), Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply