Connect with us

Uncategorized

Στο “χ” Κηφισιά με Ιάσονα

Published

on

Σημαντικό βαθμό κατάφερε να αποσπάσει ο Ιάσονας στο «Ζηρίνειο» καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τις ορέξεις του Αλέξανδρου Λέτσο. Ο 20χρονος τερματοφύλακας των νεοφώτιστων πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις κατέβασε στην κυριολεξία ρολά. Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ο Δημήτρης Θανόπουλος θα μπορούσε να είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του ,όμως είδε τη φάουλ που εκτέλεσε να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Κόλλια. Το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κανακάρη στο 2’ των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Εσλερ, Χέλης (71′ Χίσο), Ντούμος, Κορακάκης, Τεγούσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος (76′ λ. τρ. Τριανταφυλλίδης)

 

ΙΑΣΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Λέτσο, Τσάτσα (90′ Σιδέρης), Μαυρομάτης, Τσούτσουρας, Θανόπουλος Θ., Μανωλιάδης, Κανακάρης, Ζούλης (66′ Φιλόπουλος), Πατσιαβούρας (66′ Μάρος), Θανόπουλος Δ., Φλέγκας.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply