Connect with us

Uncategorized

Στο 1-1 οι Πάνθηρες

Published

on

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας του Πανιώνιου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η συνάντηση «ξύπνησε» στους φιλάθλους που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη αναμνήσεις από εποχές που και οι δύο ιστορικές ομάδες αγωνιζόντουσαν στη μεγάλη κατηγορία. Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35′ με δυνατό σουτ του Κούρντι. Στη συνέχεια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπάθησε να ισοφαρίσει και το κατάφερε με σουτ του Διαμαντίδη στο 53′. Μετά από το τέρμα που πέτυχε ο Απόλλων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο στο 87′ ο «Ιστορικός» έχασε σπάνια ευκαιρία όταν ο Μπούζας έπιασε ένα σουτ έχοντας εξουδετερώσει τον τερματοφύλακα Κοτταρά, αλλά ο Δεληζήσης απομάκρινε πάνω στη γραμμή διώχνοντας σωτήρια την μπάλα σε κόρνερ.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Σιδεράκης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλοβάνοβιτς, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Διαμαντίδης, Διαμάντης, Κατσίκης, Μανιάς.

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply