Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συγκλονιστικό ματς στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Εκπληκτικό ματς διεξήχθη στους Αγίους Αναργύρους με την ομώνυμη ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη κόντρα στην Αγία Ελεούσα με 2-2. Η αναμέτρηση είχε κυριολεκτικά τα πάντα αφού εκτός από τα τέσσερα τέρματα είχαμε πέναλτι, δύο δοκάρια, δύο αποβολές και 13 κίτρινες κάρτες! Το ματς από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξε στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση πως θα είχε έντονες συγκινήσεις αφού σε εκείνο το σημείο ο Φιλιππίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σούκα. Μάλιστα ο τελευταίος στο 7’ έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα του έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό άνοιξαν το σκορ με το φάουλ του Μαρκάκη αποκαθιστώντας – εν μέρει τουλάχιστον- την αδικία. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αμέσως με το πέναλτι του Κοσμά στο 12.

 

Στο 21’ ο Φιλιππίδης σημάδεψε και πάλι τα δοκάρια της εστίας του Σούκα όμως στο 51’ στάθηκε πιο τυχερός και με ένα φοβερό γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στην «Ένωση». Στο 65’ όμως ο Κοσμάς με το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση έκανε το 2-2 για λογαριασμό της ΑΠΕ μετά από ωραίο σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής.

 

Τέλος οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 79’ αποβλήθηκε ο Λέκκας από πλευράς «κυανέρυθρων», ενώ από τους φιλοξενούμενους στο 87’ ο Τσολάκογλου. Διακριθέντες από τους γηπεδούχους ήταν Καριατλής, Μυστρίδης, Σερδενές, Φιλιππίδης και Μαρκακής, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Τσολάκογλου, Κοσμίδης, Κοσμάς και Ρούσσος. Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας και βοηθοί του οι Φωτόπουλος Α. και Τσαγκάρης.

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τριανταφύλλου, Παναηλίδης (81’ Μαντέλος), Καριατλής, Μυστρίδης, Συφονίδης, Λέκκας, Βυζανιάρης Γ., Σερδενές, Καλογριάς (69’ Μιχαλάτος), Φιλιππίδης, Μαρκάκης (75’ Τσεκούρας).

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Σούκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Τσολάκογλου, Κοσμίδης, Λαζαρίδης (60’ Μούτσα), Καταβάς, Νικολάου (60’ Μιχελής), Γκοντζάι (77’ Ντούρμας), Κοσμάς, Ρούσσος.

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply