Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Συγνώμη από Χαραυγή στον ποδοσφαιριστή Θεοδοσίου

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΑΕ Χαραυγής.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαραυγή επιθυμεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή του Σαρωνικού, Θεοδοσίου, για τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε από κάποιους φιλάθλους μας κατά την έξοδό του από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα. Παρά τη δική του αξιέπαινη προσπάθεια να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του, κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας μας αντέδρασαν με τρόπο που δεν συνάδει με τις αρχές του αθλητισμού και του σεβασμού.

Επιπλέον, οφείλουμε μια τεράστια συγγνώμη στον κύριο Σάκη, πατέρα του Ανδρέα Δημόπουλου, ο οποίος έγινε στόχος υβριστικών σχολίων από τους ίδιους φιλάθλους. Ο κύριος Σάκης, παρών στο περιστατικό, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και δυστυχώς υπέστη επίθεση από άτομα που πίστευαν πως η συμπεριφορά τους ήταν αποδεκτή.

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαραυγή καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοιες ενέργειες από ανθρώπους που θεωρούν ότι η ομάδα τους ανήκει και πως μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα. Αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό ή στην οικογένεια της ΑΕ Χαραυγή.

Δεσμευόμαστε ότι, σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιου περιστατικού, η Διοίκηση θα προχωρήσει σύσσωμη σε παραίτηση. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να προασπίζει το ήθος, τον αλληλοσεβασμό και το αθλητικό πνεύμα που πρεσβεύουμε.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση της ΑΕ Χαραυγή