Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει και ο Ντζαβίδας στην ΑΕ Χαλανδρίου

Published

on

Σε μια ακόμη ανανέωση προχώρησε η ΑΕ Χαλανδρίου, που ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γιώργο Ντζαβίδα.

Το δελτίο Τύπου…

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ντζαβίδα για 5η συνεχή χρονιά.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά, το ταλέντο, τις ικανότητες, την αξία, αλλά & το ήθος του 30 χρόνου (γεν. 22/05/1994) κεντρικού αμυντικού, κρίναμε ως σημαντική την παραμονή του στο δυναμικό της ομάδας μας & τη νέα σεζόν & ο Γιώργος συμφώνησε σε όλα μαζί μας.

Ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση των 2 διαδοχικών πρωταθλημάτων της ΑΕ Χαλανδρίου & τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε 2125′.

Ο Γιώργος δήλωσε στη σελίδα μας: “5η χρονιά στην οικογένεια της Α.Ε. Χαλανδρίου και στο “σπίτι” μου! Ξεκινάμε την χρονιά φέτος με άλλες βάσεις και άλλες βλέψεις, σε σχέση με την περσινή μεταβατική χρονιά που είχε ο σύλλογος. Χωρίς τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας, ο οποίος πήρε την απόφαση να δώσει τόπο στα νεότερα παιδιά της ομάδας, θα προσπαθήσουμε μαζί με τον κοουτς, το τεχνικό τιμ και τα υπόλοιπα παιδιά να επαναφέρουμε την ομάδα στις υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος όπως είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει και συνεχίζει να το κάνει τόσα χρόνια! Χαλάνδρι στα εύκολα, Χαλανδράρα στα δύσκολα!!🟢⚪”

Συνεχίζουμε λοιπόν για ακόμα μια χρονιά μαζί & του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς να είναι υγιής & να έχει πολλή δύναμη & υπομονή. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων μας.