Ε.Π.Σ.Α
Συνεχίζει με Γιώργο Γαλανόπουλο η Πέρα Κλουμπ
Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Πέρα Κλουμπ…
ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Όπως ήταν αναμενόμενο η Διοίκηση της ομάδας μας συμφώνησε με τον Γιώργο Γαλανόπουλο να συνεχισει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναγνωρίζοντας την μεγάλη του συμβολή στην άνοδο στην Β Κατηγορία.
Ο Γιώργος πέρα από την άνοδο από την πρώτη στιγμή κέρδισε με την εργατικότητα και την μεθοδικότητα τους ανθρώπους της Διοίκησης και θα είναι μπροστάρης στην λειτουργία της ομάδας μας με στόχο την καλή πορεία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:
Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον πρόεδρο Θοδωρή Παυλόπουλο για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε μαζί , περάσαμε μια πολύ όμορφη χρονιά όπου βάλαμε τις βάσεις και τις αρχές στο πως θέλουμε να λειτουργει ο συλλογος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικο σύνολο στην νέα κατηγορία με σκοπό την γρήγορη παραμονή. Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για την Περα Κλουμπ.

