Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει με Κουνάδη το Καματερό

Published

on

Ο νεαρός ταλαντούχος προπονητής Νίκος Κουνάδης, συμφώνησε με τη διοίκηση του Καματερού και θα παραμείνει και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον πάγκο του συλλόγου. Ο Κουνάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τον Νοέμβριο του 2012, όταν η ομάδα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, και συνετέλεσε τα μέγιστα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στην σεζόν που έληξε και πάλι το Καματερό κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία στο φινάλε του πρωταθληματος και στην καινούργια περίοδο ο στόχος είναι να πάει καλύτερα.

Ο τεχνικός του Καματερού δήλωσε : «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Σε πολλά παιχνίδια είχαμε εξαιρετική απόδοση και κοντράραμε τους πρωτοπόρους, αλλά υπήρχαν και παιχνίδια που δεν τα πήγαμε καθόλου καλά . Αυτό είναι και το παράπονό μου και το ζητούμενο για την καινούργια σεζόν είναι να σταθεροποιηθεί η απόδοσή μας. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για τις προσπαθειές τους και να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συμπαράστασή της στο έργο μου. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι για να ενισχυθεί η ομάδα και να πάει καλύτερα, ώστε να μην υπάρχει το άγχος που είχαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια ».

Ο ηγέτης του Καματερού Γρηγόρης Ραζάτος δήλωσε : «Ανανεώσαμε την συνεργασία μας με τον Νίκο Κουνάδη γιατί είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά του. Είναι νέος και εξελίξιμος προπονητής και θα τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας και στην καινούργια σεζόν, ενώ θα κάνουμε και μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα».

Έγινε και η πρώτη μεταγραφική κίνηση. Επέστρεψε στην ομάδα ο αμυντικός Ανδρέας Γαλανός που είχε πάει στον Αθηναϊκό και θα προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στο Καματερό.

Γ.Ροδίτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply