Connect with us

stoplekto

Συνεχίζει ο Κούστας στην Κύπρο Κορυδαλλού

Published

on

Ο απολογισμός της πορείας της Κύπρου Κορυδαλλού τα δυο τελευταία χρόνια καθώς και ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ του σωματείου που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις SOCCERINO , στο Ρέντη ,με την παρουσία αρκετών μελών του σωματείου.

Μίλησαν ο πρόεδρος Μιχάλης Κοσμίδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Ηλίας Σιμάκος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Θανάσης Βουλγαρίδης και Γιώργος Γκούσκος που αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που έγινε τα δυο τελευταία χρόνια ώστε ο σύλλογος να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και εξέφρασαν την αισιοδοξία όλοι μαζί να βοηθήσουν και να συνεχίσουν ενωμένοι τώρα που οι ανάγκες μεγαλώνουν.

Ο κ. Σιμάκος μιλώντας για το προγραμματισμό της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς εγκωμίασε την επιτυχημένη συνεργασία τα δυο προηγούμενα χρόνια με τον προπονητή και τεχνικό διευθυντή Νίκο Κούστα ,ο οποίος θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους και περιζήτητος πλέον προπονητής στο χώρο του ποδόσφαιρου. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχή σεζόν μαζί του .

Από την πλευρά του ο ικανός τεχνικός έχει επιλέξει τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώνουν . Είναι οι Τάσος Ανδριώτης ως βοηθός προπονητή, Θωμάς Μακρής γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας, Κώστας Καρατασάκης προπονητής τερματοφυλάκων , Βασίλης Γκέκας φροντιστής και υπεύθυνος των αποδυτηρίων και αθλητικού υλικού -, Βασίλης Μανίκας φυσιοθεραπευτής και υπεύθυνο πρώτων βοηθειών , Στέλιος Οικονομόπουλος κέντρο αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας εξωτερικός συνεργάτης – Γιάννης Παπαγιαννόπουλος σκάουτερ και τεχνικός σύμβουλος.

Το τεχνικό επιτελείο ξεκινά άμεσα το προγραμματισμό του νέου ροστερ ,το πρόγραμμα της προετοιμασίας και μέσα στην επομένη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι πρώτες συναντήσεις για ανανεώσεις η ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply