Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει στην ΑΕ Χαλανδρίου ο Παντελής Μπράχος

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕ Χαλανδρίου…

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Μπράχο.

 

Ο 28χρονος (02/11/1995) Κεντρικός Μέσος θα διανύσει την τρίτη του διαδοχική σεζόν στα «πράσινα», έχοντας καταφέρει τις δύο προηγούμενες σεζόν να γίνει ιδιαίτερα πολύτιμος στην ΑΕ Χαλανδρίου, αρχικά για την επίτευξη της κατάκτησης του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος & επιπλέον με τη μαχητικότητα & το κίνητρο του στο χορτάρι κατάφερε να αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ του ανδρικού τμήματος.

 

Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε 2246′ σημειώνοντας 3 τέρματα.

 

Ο Παντελής παραχώρησε την παρακάτω δήλωση: “Χαλάνδρι στα εύκολα Χαλανδράρα στα δύσκολα άκουσα να λένε ακόμα & την χρόνια του συνεχόμενου πρωταθλήματος. Φέτος που έφυγε ο αρχηγός & κολλητός μου θα είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς, άρα μόνο Χαλανδράρα…Οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες & πιστεύω, ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές επάξια του ονόματος της ΑΕ Χαλανδρίου. Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου δειχνει η διοίκηση & ο προπονητής & πιστεύω, ότι όλοι μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί».

 

Η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου εύχεται στον Παντελή μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με υγεία & πολλές επιτυχίες!!!