Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Ηράκλειο που πέρασε νικηφόρα και από την Καισαριανή

Published

on

Το Ηράκλειο αποδεικνύει ότι δεν… ζαλίζεται στις υψηλές πτήσεις αφού πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα επικρατώντας στις καθυστερήσεις του Μικρασιατικού με 1-0 για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

‘Χρυσός’ σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άλντο Μέρκτολα ο οποίος με σουτ στο 2′ των καθυστερήσεων και αφού πρώτα η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου χαρίζοντας ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο στο συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου.

Δοκάρια για τους νερατζούρι είχε ο Σαντριά στο 8′.

Από την άλλη, σε ακόμη ένα ματς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με κυριότερη όλων τη φάση του 87′ όπου ο Πετρίτσης είχε δοκάρι, με αποτέλεσμα να ηττηθούν και να μείνουν στην 13η θέση με 8 βαθμούς.

Αντίθετα, η ομάδα των βορείων προαστίων έπιασε τον Φωστήρα Ηλιούπολης στην 3η θέση με 18 βαθμούς.

ΜΙΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Κωνσταντόπουλος, Κρασάς, Μαραγκός, Ντάτση, Βλάχος, Κατωπόδης Δ. (60′ Κοτρωτσος), Κραψίτης, Χαζίσα, Πετρίτσης, Ψαραδέλης (80′ Σμυρνάκης), Πρασσάς (85′ Μπουρνέλης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιωργος Τσαμόπουλος) Μακρής, Μερτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Λύκος, Δήμας (46′ Τσάτσος), Καριατλής, Σπυριδάκης, Σάντρια, Καφετζής (81′ Ψαρρής), Καραχάλιος (62′ Λαγός)