Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για Χαϊδάρι

Published

on

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών της βρίσκεται η ομάδα μας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δε σταματά τις προσπάθειές της για τη συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνόλου, αντάξιου της ιστορίας του συλλόγου, που θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα και με χρονική σειρά, συμφώνησε πριν από λίγες ημέρες με την ομάδα μας ο 25χρονος Χαϊδαριώτης επιθετικός Χρήστος Αγγελόπουλος, ο οποίος είχε θητεύσει στο σύλλογο, όταν αυτός αγωνιζόταν στη Β΄Εθνική. Κατόπιν, αποκτήθηκε από την Καλλιθέα με μεταγραφή ο 22χρονος γκολκίπερ Μάκης Κόρδας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα μας και συνέβαλε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της στο 2ο γύρο. Αποκτήθηκε επίσης ο 26χρονος σέντερ μπακ Νίκος Ταράτσας, που πέρυσι αγωνιζόταν στο Χολαργό, ενώ οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις σταματάνε στην απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Αντώνη Κυρανού, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Η διοίκηση του συλλόγου είναι σε επαφές με έναν επιτελικό ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ο οποίος αναμένεται να συμφωνήσει την επόμενη εβδομάδα. Η προετοιμασία ξεκινά το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας 5/8 και όλοι στο σύλλογο ανυπομονούν για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply