Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζουν με Παπακωστουλη οι Τραχωνες

Published

on

Ήταν το πρόσωπο που αντικατέστησε τον Γιάννη Κουσάνα στην τεχνική ηγεσία των Τραχώνων και οδήγησε το σύλλογο των νοτίων προαστίων στην παραμονή.
Ο Γιώργος Παπακωστούλας μετά από μια πενταετία στους πάγκους των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, ξανακάθισε σε ανδρική ομάδα και έδειξε με τη δουλειά του ότι έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές.
Τους Τράχωνες τους ανέλαβε σε μια μεταβατική περίοδο ωστόσο μπόρεσε μαζί με τους συνεργάτες του, τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν το στόχο.
Αυτό συνέβη μέσω της εργατικότητας και της καθημερινής δουλειάς στο γήπεδο που είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη και εκτός από το καλό ποδόσφαιρο που απέδιδε και στην Κουσάνα εποχή, να παίρνει πλέον και αποτελέσματα.
Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε ο Παπακωστούλης να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης Χρήστου Τσιουρή.
Οι δυο πλευρές ήταν δεδομένο ότι είχαν αμοιβαία εκτίμηση με αποτέλεσμα στη συνάντηση που έλαβε χώρα οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο Παπακωστούλης να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ”μπλε”.