Connect with us

stoplekto

Συριανά…”λουκούμια” στον ΑΟ Καραβά

Απέκτησε Αναγνωστόπουλο και Τερόλη

Published

on

“Ψώνισε” από τη Σύρο ο ΑΟ Καραβάς, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στις μεταγραφές. Νέα αποκτήματα του συλλόγου ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος και ο Μιχάλης Τερόλης, που έπαιζαν σε ομάδες από το Κυκλαδίτικο νησί. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Καραβά:

” Τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας η συμφωνία με ένα απο τα καλύτερα στόπερ των Κυκλάδων. Πρόκειται για τον Βαλάντη Αναγνωστόπουλο γεννηθείς το 1988.Έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα,Φωστήρα, Άνω Σύρου, AΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ και τελευταία του ομάδα ο ΑΟ ΠΑΓΟΣ ΣΥΡΟΥ ενώ ήταν στις βασικές επιλογές των μεταγραφών απο την ομάδα του Ηρακλείου που ανέβηκε φέτος στην Γ εθνική αλλά επέλεξε να έρθει στον Πειραιά για τον Καραβά.

Καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του ήταν η παρουσία του Ιωσήφ Ρούσσο διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας μας και φίλοι συριανοί συμπαίχτες που διασφαλίζουν την άμεση προσαρμογή και ενσωμάτωση του στην ομάδα.Αναμφίβολα  με την παρουσία του δυναμώνει η άμυνα μας.

Παίκτης μεγάλης αξίας θεωρείτε και  ο Μιχάλης Τερόλης γεννηθείς το 1988 έχει μια καριέρα γεμάτη εμπειρίες από Γ΄και Δ΄Εθνική, όπου ήταν αναντικατάστατο μέλος στην ομάδα του ΑΟ ΣΥΡΟΥ τα τελευταία 3 χρόνια.Πριν ο παίκτης είχε αγωνιστεί σε: Πανναξιακό,Ναυπακτιακό Αστέρα (από το 2008 έως το 2012). Με την ομάδα του Ναυπακτιακού έπαιξε σε τοπικό, Γ’ και Δ’ Εθνική. Επίσης, έπαιξε στον Άρη Αιτολικού (Α’ τοπικό 2007-2008), και Προμηθέα Γαβρολίμνης (Β’ τοπικό 2005-2007).

Πρόκειται για έναν δυνατό και εκρηκτικό παίχτη που με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην φετινή δύσκολη  χρονιά”.

Στις 17 Αυγούστου ο ΑΟ Καραβάς θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον προπονητή  Γιώργο Μοδινό να έχει να διαχειριστεί ένα αρκετά πλούσιο έμψυχο υλικό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply