Connect with us

5ος Όμιλος

Συσπείρωση στον Ιωνικό για νίκη στον “τελικό” με Γιούχτα

Published

on

Η απρόσμενη ήττα του Ιωνικού με 3-0 από τον Ατσαλένιο στο Ηράκλειο σε συνδυασμό με τη νίκη της πρωτοπόρου Ελευσίνας καθιστά τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με το Γιούχτα “τελικό” αφού σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών η υπόθεση τίτλος θα έχει χαθεί για την ομάδα της Νίκαιας.

Η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή μπορεί, για την ώρα τουλάχιστον, να μην καθιστά την υπόθεση τίτλος απαγορευτική για τον Ιωνικό, ωστόσο οι παίχτες του θα χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτούς στους αγώνες που ακολουθούν για να πετύχουν το απόλυτο των νικών, επικρατώντας στις αναμετρήσεις τόσο με την Ελευσίνα όσο και με τους Τράχωνες, με την ελπίδα οτι και οι δυο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία και κυρίως η Ελευσίνα θα χάσουν περισσότερους από τρείς βαθμούς. Σε περίπτωση που η Ελευσίνα πετύχει το απόλυτο των νικών στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η νίκη του Ιωνικού στον μεταξύ τους αγώνα θα είναι άνευ ουσιαστικού αντικρύσματος.

Τεχνική ηγεσία αλλά και παίχτες της ομάδας της Νίκαιας έχουν συνειδητοποιήσει τον βαθμό δυσκολίας στον οποίο έχει οδηγηθεί η ομάδα και έχοντας ξεπεράσει το σοκ της ήττας απο τον Ατσαλένιο προετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αναμέτρηση με τον Γιούχτα, που προέρχεται απο ήττα και παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα δικαιολογημένα παράπονα των φανατικών οπαδών της ομάδας, που ακούστηκαν στην πρώτη μετά την οδυνηρή ήττα, προπόνηση είχαν ευεργετικά αποτέλεσματα καθώς συσπείρωσαν τους παίχτες δίνοντας τους τον τόνο ενός νέου ξεκινήματος με ορίζοντα την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Μάρκος Δήμος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ανδρέα Ατματσίδη που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και επιπροσθέτως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους προσαγωγούς,όπως και τους τραυματίες Σταμπούλογλου, Μπουλούλη και Τσακίρη.

Προβληματισμός και απογοήτευση διακατέχει τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, ωστόσο, οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θεωρώντας οτι η ήττα απο τον Ατσαλένιο ήταν μια θλιβερή παρένθεση και οτι,αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Γιούχτα, ο Ιωνικός θα επιστρέψει στις νίκες και θα παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου με στόχο την άνοδο στην Football League. Οι φίλοι της Νίκαιας δικαιούνται να εκφράζουν παράπονα και να εμφανίζονται απογοητευμένοι από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας ωστόσο οφείλουν να παραμείνουν ψύχραιμοι στηρίζοντας την προσπάθεια των παιχτών με την βεβαιότητα ότι η υπόθεση τίτλος δεν έχει χαθεί κι οτι η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος κα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Τον αγώνα Γιούχτας – Ιωνικός που θα διεξαχθεί την Κυριακή ( 9/3 στις 15.00) στο “Δημ. Στ. ΑΡΧΑΝΩΝ” ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής Γεώργιος Τζοβάρας απο την Φθιώτιδα με βοηθούς τους Στυλιανό Καραγιάννη και Κωνσταντίνο Μπούνο του ιδίου συνδέσμου ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο Γεώργιος Χατζηδάκης του συνδέσμου Χανίων.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply