Connect with us

stoplekto

Σχεδιάζουν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό στον Αετό Κορυδαλλού

Published

on

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον σχεδιασμό της ομάδας αναφέρει:
Ο Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού συνεπής στις εξαγγελίες του εδώ και αρκετό διάστημα, δουλεύοντας αθόρυβα σε πολλά επίπεδα, οργανώνοντας τα επόμενα βήματα, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί όλες τις στοχευμένες κατευθύνσεις του.
Λαμβάνοντας υπόψη και αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο συνεργασίας με τον Προπονητή του Ανδρικού Τμήματος του Συλλόγου Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, την ουσιαστική εφαρμογή του σχεδιασμού που χαράχτηκε με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και την μετουσίωση του σε αποτελέσματα και πράξεις, τα απτά αγωνιστικά αποτελέσματα, το θελκτικό ποδόσφαιρο που αποδίδει η Ομάδα, το ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Ομάδας, την ενσωμάτωση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες με ενεργό αγωνιστικό ρόλο καθώς και την συνεργασία των Γενικών Αρχηγών και του Τεχνικού Διευθυντή με το Προπονητικό Τeam να είναι σε άριστο επίπεδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη περίοδο. Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος με την καθημερινή του προσπάθεια και το ζήλο που επιδεικνύει στο έργο του χαίρει της εμπιστοσύνης του Συλλόγου και αποτελεί ένα άξιο συνεργάτη που ήδη έχει προσθέσει το δικό του λιθαράκι στον Οργανισμό που λέγεται Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού, είναι ο Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας και πλέον έχει ενσωματωθεί πλήρως και αποτελεί ενεργό και δημιουργικό κομμάτι της Ομάδας. Η παρουσία και το ήθος του κοσμούν την Ομάδα που οι καταβολές και οι αρχές της από την ίδρυση της και πέρα πρεσβεύουν. Η κοινή Στόχευση, ο Ενθουσιασμός, η Οργάνωση, ο Καταρτισμός και η Στελέχωση του Έμψυχου Δυναμικού του αγωνιστικού τμήματος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με στόχο την αλλαγή σελίδας στα standards και το επίπεδο της Ομάδας.
Ακολουθεί μία Δήλωση του Προπονητή του Ανδρικού Τμήματος του Συλλόγου Βαγγέλη Σταυρακόπουλου:“Η Σχέση Εμπιστοσύνης και Σεβασμού που έχει αναπτυχθεί με τους ανθρώπους του Συλλόγου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου να αποδεχθώ την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας για την νέα περίοδο. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ταύτιση Απόψεων και Φιλοσοφίας με την Διοίκηση της Ομάδας. Φέτος μπήκαν οι βάσεις. Στόχος για την Νέα Χρονιά είναι ο σωστός σχεδιασμός ώστε η Ομάδα να πάει στο επόμενο επίπεδο”.
Επιπρόσθετα και κατόπιν εισήγησης του Προπονητή, ο Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση για την προσφορά των άμεσων συνεργατών του, τον Γυμναστή Καρδούλα Χρυσόστομο και τον Γυμναστή Τερματοφυλάκων Κούρο Κομνηνό και ανανεώνει την συνεργασία μαζί τους για την Νέα Περίοδο.
 
Η οικογένεια του Αετού Κορυδαλλού εύχεται στο Προπονητικό Τeam καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας.
Ο Προπονητής της ομάδας είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α.
Ο Γυμναστής της ομάδας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Ποδοσφαίρου και έχει μεταπτυχιακό στο Αθλητικό Μanagement.
Ο Γυμναστής Τερματοφυλάκων είναι δημιούργημα των Ακαδημιών του Α.Π.Ο. Αετού Κορυδαλλού με πορεία στην Ομάδα και στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο.
Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποδεσμεύσουμε και να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας και του σχεδιασμού σε άριστη συνεργασία με τον Προπονητή.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply