Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Σωτήρης Μελής: Με πίστη στην ομάδα πετύχαμε τον στόχο μας

Published

on

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην φετινή εξαιρετική πορεία του Διαγόρα Αιγάλεω η οποία οδήγησε στην άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ ήταν και ο Σωτήρης Μελής.

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ακραίος μπακ χαφ έδωσε εξαιρετικά δείγματα του πλούσιου ταλέντου του, και συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της ομάδας.

Ο Σωτήρης Μελής μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Σωτήρη καλημέρα και συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας αλλά και για την προσωπική σου απόδοση. Πως είδες τη φετινή σεζόν?

Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ. Η ομάδα φέτος είχε μια πολύ καλή πορεία. Από την αρχή της χρονιάς πρωταγωνιστήσαμε, και παρά τις απώλειες κάποιων βαθμών στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, δεν παρεκκλίναμε από τον στόχο μας, που ήταν η άνοδος στην Α’ κατηγορία.

Ποιό θεωρείς ότι ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που σας οδήγησε στην κατάκτηση της ανόδου?

Θεωρώ πως το σημαντικότερο στοιχείο ήταν πως ήμασταν ενωμένοι. Η πίστη της ομάδας στους παίχτες της και στο προπονητικό επιτελείο μας βοήθησε να κάνουμε το στόχο της ανόδου πραγματικότητα.

Πως είδες την προσωπική σου απόδοση?

Η ομάδα είχε θέσεις υψηλές βάσεις για τη χρόνια αυτή και εγώ ήμουν έτοιμος για αυτή τη πρόκληση. Θεωρώ ότι η πορεία μου ήταν ανοδική, ήμουν προσηλωμένος στο στόχο μου και η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα μια δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και ελπίζω στα καλύτερα.

Τα σχέδια σου για το μέλλον?

Σχετικά με τα προσωπικά μου σχέδια για το μέλλον, κοιτάω τις υψηλότερες κατηγορίες (Α τοπικό,Γ εθνική), αφού όπως κάθε παιδί που παίζει ποδόσφαιρο, θέλω να αγωνιστώ σε όσο ψηλότερο επίπεδο μπορώ. Πλέον προετοιμάζομαι κατάλληλα για να ανταπεξέλθω στο μέγιστο στην νέα χρόνια που θα ακολουθήσει.

Ευχαριστούμε πολύ…

Και εγώ σας ευχαριστώ…