Connect with us

Uncategorized

Σωτήριο διπλό ο Πέλοπας Κιάτου

3-1 στον Ευβοϊκό

Published

on

Μπορεί ο Πέλοπας στην αναμέτρηση με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου να βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο η ομάδα από το Κιάτο βρήκε το σθένος να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 3-1. Με αυτό το «τρίποντο» το συγκρότημα του Βασίλη Τζαλακώστα μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μόλις στο 4′ ο Αυλωνίτης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 12′ με τον Πράττο να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 27′ ο Λίλιος έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους, με τον Πράττο στο 80΄να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης (Αθηνών)

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρηγόρης Μάλλιαρης): Γιάνναλος, Κολιόπουλος Κ. (62 λ.τρ. Ταυλαρίδης), Τσούτης, Αυλωνίτης, Ρωμανός, Χαλιώτης Κ. (84′ Μήτρου), Λύκος (62′ Τζάνος), Κούτρας, Χαλιώτης Ε, Ανέστης, Κολιόπουλος Β.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Χασανμπέλι, Ντερτιλής, Χουσελάς, Σταύρου (64′ Γκουγκουλής), Βελέτζας, Μπούκης, Πετρόπουλος (38′ Αντωνόπουλος), Παπαβασιλείου, Πράττος, Λυμπερόπουλος, Λίλιος (82′ Μιχαλόπουλος)

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΓΛΗΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply