Connect with us

Uncategorized

Σωτήριο διπλό στην Κόρινθο η Ερμιονίδα

Νίκησε 2-1

Published

on

Μπορεί η ομάδα της Κορίνθου  να διατηρούσε ένα αήττητο σέρι στην έδρα της, ωστόσο στην αναμέτρηση της Κυριακής 13/5 , η Ένωση Ερμιονίδας έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και τελικά το πήρε. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη επικράτησε με 2-1 της ”Μπάρτσα” και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού θα πρέπει να πάρει την νίκη την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Ναύπλιο ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Στάικος ο οποίος σημειώνοντας δυο τέρματα στο πρώτο τέταρτο έθεσε της βάσεις για την νίκη της ομάδας του.Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς με τη συμπλήρωση 10′ στην αναμέτρηση ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Στάικος. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί το σωματείο από την Ερμιόνη πέτυχε και δεύτερο με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος, αλλά όσες φορές έφταναν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Καταχανάκη, πότε η αδράνεια στην τελική προσπάθεια και πότε οι επεμβάσεις του έμπειρο τερματοφύλακα στέρησαν από την ”Μπάρτσα” το γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Από πλευράς Κορίνθου αποβλήθηκε στο 68′ ο Μπιτσάκος με δεύτερη κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις της συνάντησης την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Παπαευθυμίου για του φιλοξενούμενους.

Διαιτητής ήταν ο Μάνταλος (Αθηνών).

 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Καντάς): Δημαράκης, Παπακωντσαντίνου (46′ Ζάρκος), Φίλης, Παπαευθυμίου, Δανιήλ (46′ Σαγανάς), Σπυρόπουλος, Μπιτσάκος, Λοιυμπαρδέας, Μπαλτζής, Σιώκος (71′ Βανγκελί), Λαμπρογεώργος

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Μαγγαφίνης): Καταχανάκης, Δημητρουλόπουλος, Μπούρας, Καρύδης, Τσολακούδης, Αντωνόπουλος, Στάικος, Κοζοκάρου, Κούσης (87′ Μαναριώτης), Δερμιτζάκης, Μενίκου (90′ Τζιέρης)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply