Connect with us

stoplekto

Σόου από τον Πανιώνιο Καισαριανής

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Ρουφ όπου ο Πανιώνιος Καισαριανής συνέτριψε τον Κεραμεικό 4-1 και δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στην άνοδο αφού απέχει πέντε βαθμούς από την Πέρα Κλουμπ. Στο 11′ ο Πανάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Κατρής με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 άμεσα. Στο 18′ ο Λέντζας έδωσε ξανά το προβάδισμα στο συγκρότημα της Καισαριανής έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια και στο 44′ ο Ντοτρμετάκης έγραψε εύκολα με πλασέ το 3-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και παραλίγο να μειώσουν στο 67′ αλλά το πέναλτι του Πετουά κατέληξε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Το τελικό 4-1 ήρθε στο 77′ ξανά από τον Λέντζα με ψηλοκρεμαστό σουτ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος είχε ακόμη τρία δοκάρια έχοντας δράστες τους Λέντζα, Σγάντσο και Βούτζαλη στο 28′, το 34′ και 37′ αντίστοιχα.

Διαιτητές: Ε. Μαχαίρας, Χρήστου, Κοκκόρης.

Κεραμεικός: Ελ Σαγιέντ Σ., Κουνάδης, Κυριακόπουλος, Κάτρης, Πίτατζης, Γριτσώνης, Καλιαφεντάκης (61΄Μιχαήλ), Λουγκίλι (75′ Χ. Ελ Σαγέντ), Πετούα, Ζαφειράκος, Ισμαήλ (46′ Τζέτζιας).

Πανιώνιος: Πρασσάς, Βουτζαλής (51′ Θεοδούλου), Ντουρμετάκης, Καραθανάσης, Γκιρλέμης, Μπίτης, Γκέντσεφ, Γεωργίου (71′ Δαμουλάκης), Πανάκης, Σγάντσος (76′ Ντάκος), Λέντζας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply