Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τέλος από τον Αθηναϊκό ο Στέργιος Μαστρογιάννης

Published

on

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού αποτελεί ο Στέργιος Μαστρογιάννης, με την συνεργασία τους τελικά να μην ανανεώνεται.

Ο νεαρός τεχνικός έκανε την ακόλουθη σχετική δήλωση…

Μετά από πολλές μέρες αναμονής, έχοντας όλη την καλή διάθεση παρ΄όλο που μου ζητήθηκε και τη νέα αγωνιστική περίοδο να αναλάβω την ομάδα του Αθηναϊκού, εν τέλει αυτή η προφορική συμφωνία που υπήρχε εξ’αρχής δεν επετεύχθη.

Θα ήθελα από τη μεριά μου να ευχαριστήσω τον κ.Δημητρη και Σωκράτη Μητρογιαννη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου όταν και ανέλαβα τα ηνία της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη χρονικά περίοδο πόσο μάλιστα όταν για 5 μήνες είχα τον ρόλο του προπονητή και γυμναστή στην ομάδα έχοντας ως κίνητρο τη σωτηρία της ομάδας από τις χαμηλές θέσεις και εν τέλει να τους ανταμείψω όντας πιστός με σεβασμό στο ην ιστορία και το έμβλημα του Αθηναϊκού πετυχαίνοντας τους στόχους μας.

Επισης να ευχαριστήσω τον κ.Δημήτρη Νικολιά για τον επαγγελματισμό του και τη τεράστια αγάπη που δείχνει εντός και.εκτος γηπέδων στο σύλλογο,τον κ.Στέφανο Αναγνωστόπουλο και τον κ.Μαρτσούκο, προπονητή των ακαδημιών που βρισκόταν στο πλάι μου όποτε του το επέτρεπαν οι συνθήκες.

Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Αρζένη που από τον Δεκέμβριο ξεκινήσαμε μαζί σε αυτό το δύσκολο έργο όντας συνεργάτης του στο ρόλο του γυμναστή, έχοντας μια άψογη συνεργασία, δουλεύοντας για δεύτερη χρονιά μαζί μετά το πετυχημένο πέρασμα με την ομάδα του Φωστήρα Ταύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τέλος,να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για αυτή τη χρονιά που περάσαμε, η λέξη οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια ήταν αυτό που μας έκανε να φανούμε δυνατοί στα δύσκολα, συγχαρητήρια για όσα κατάφεραν και το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας ωφελείται σε αυτούς.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη νέα σεζόν που έρχεται με επιτυχίες και πρόοδο στην ομάδα του Αθηναϊκού!