Connect with us

5ος Όμιλος

Τέσσερα χρόνια Δράγαζης – Παρελθόν από την Ελευσίνα…

Published

on

Ο τεχνικός διευθυντής και γενικός αρχηγός του Πενελευσινιακού Γρηγόρης Δράγαζης (σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξελίξεις) δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του την νέα σεζόν στον ιστορικό σύλλογο. Με επιστολή του stoplekto.gr o κ. Δράγαζης αναφέρει τα παρακάτω σε ένα από καρδιάς απολογισμό των τελευταίων χρόνων για την συνεργασία του στο πλευρό του Χρήστου Γιαλιά :

 

 

*Τον Ιούλιο του 2010 άφηνα μια ομάδα Β΄ εθνικής με τους 2 ίσως μεγαλύτερους παράγοντες που έβγαλε το ποδόσφαιρο και μία επαγγελματική διαδρομή 22 χρόνων σε Α’ και Β’ εθνική και κύπελλο ΟΥΕΦΑ για να ενταχθώ στην οικογένεια ΓΙΑΛΙΑ και στο θριάσιο πεδίο στο Μανδραϊκό, για 3 χρόνια με 2 ανόδους και 2 κύπελλα και από εκεί στον Πανελευσινιακό για 1 χρόνο τον τελευταίο παίρνοντας το πρωτάθλημα γιατί στην ουσία ο Πανελευσινιακός πήρε το πρωτάθλημα και όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι λέω και αγωνιζόμενοι στο τελικό κυπέλλου Γ’ εθνικής.

 

4 χρόνια , 1.440 μέρες ,34.560 ώρες και 302.000χλμ δεν έλειψα ούτε ημέρα κυριολεκτικά και μάρτυρες είναι όσοι ασχολούνται με τις 2 ομάδες γιατί έτσι δουλεύουν οι επαγγελματίες. Ήρθαν δεκάδες ποδοσφαιριστές κλάσης μικροί και μεγάλοι με την οικονομική δυνατότητα του προέδρου Γιαλιά Χρήστου αλλά και για το πρόσωπό μου. Μάθανε πολύ ποδόσφαιρο δίπλα μου άλλοι το αναγνώρισαν άλλοι όχι.

 

Ήρθαν συνεργάτες και μεγάλοι προπονητές και τους ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου (Πιστόλης Τέλης, Χατζηαλέξης, Αυλωνίτης Αν. , Λινάρδος Αποστ. , Θανέλλας φ. , Σπανός Δημ. , Ψιμουλάκης (φίλος για πάντα)), τον πιο στενό μου συνεργάτη που θα είναι μαζί μου μέχρι το τέλος της επαγγελματικής μου καριέρας και επί χρόνια και επιστήθιο φίλο μου Άγγελο Νικολόπουλο σκάουτερ και υπεύθυνο ακαδημιών στην ομάδα της Ελευσίνας ίσως η καλύτερη ακαδημία των τελεθταίων 5 ετών. Στην ομάδα τους γιατρούς φυσικοθεραπευτές Κούπλο Γιώργο – Παύλο Καλαβάζη – τους γυμναστές Ρούσση Σωτήρη (αγαπημένο μου παιδί νυν γυμναστής του ΟΦΗ )- Παναγιώτης Ελευθερίου – Χαραλαμπίδη Μ-Κοροπούλη Δημ. – Καραπαναγιώτη Αθ.- τον φροντιστή από τους κορυφαίους Μουράτι Δημήτρη – τον συνεργάτη ΜΟΥ ΣΤΟΝ Μανδραϊκό και φίλο μου Τσαντίλα Ιωάννη και πολλούς άλλους καλούς φίλους που έκανα.

 

Τελειώνοντας μέχρι και πριν λίγες μέρες έσπασα δεκάδες φορές το στομάχι μου να δείχνω στον πρόεδρο τον δρόμο για τις επαγγελματικές κατηγορίες εκείνος προς τιμή του διάλεγε να χαλάει χρήματα ακόμα πιο πολλά αρνούμενος κάθε άλου είδους δρόμο που οδηγεί στις επαγγελματικές κατηγορίες , του είπα δεν κάνεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά για ποδόσφαιρο όπως το αγγλικό.

 

΄

Ήταν τιμή μου που άνηκα στην οικογένειά του, θα είναι πάντα ένας μεγάλος πρόεδρος για μένα είναι μέσα στο κάδρο της ποδοσφαιρικής μου καρδιάς που έχει μέσα Καρρά-Τσαλουχίδη- Θωμά Μητρόπουλο- Β. Μητρόπουλο. Εύχομαι φέτος που φεύγω εγώ με την βοήθεια του εξαιρετικού Ν.Παπαδάκη του άλλου προέδρου του Πανελευσινιακού να ακολουθήσουν το σωστό δρόμο.

 

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο με Κ κεφαλαίο και φίλο Οικονόμου Αργ. Είναι τυχερός ο Πανελευσινιακός που τον έχει γιατί είναι τεράστιος άνθρωπος σε τεράστια ομάδα.

 

Συγνώμη που γεννήθηκα και θα πεθάνω μέσα στην ψυχή μου (Προοδευτικάνος) αλλά για την δουλειά μου μόνο όσοι έχουν κλείσει ένσημα μπορούν να με κρίνουν.(Ν. Στράτος- Δ. Σκιανής – Γ. Λούβαρης κλπ).

Τιμή μου που πέρασα απο τον Μανδραϊκό και Πανελευσινιακό αλλά και τιμή των 2 ομάδων που συνεργάστηκα με πολύ μετριοπάθεια.

 

Υ/Γ 1) Γιεά σου γίγαντα προεδρίνα – γειά σου φιλαράκι Σάββα ίσως εσύ με κατάλαβες πιο πολύ απο όλους.

 

Υ/Γ 2) Η χαρά και τα εύσημα του ποδοσφαίρου : 44 χρόνια στα γήπεδα από 6 χρονών είναι οι 700 ποδοσφαιριστές που έχω συνεργαστεί οι 699 να σε παίρνουν να μαθαίνουν νέα σου.

 

Υ/Γ 3) Πρώτα Πατρίδα – Εθνική Ελλάδος από το 1978 στο Dysseldorf εκεί σε πρωτοείδα Ελλαδάρα και ύστερα όλα τα άλλα.

 

Υ/Γ 4) Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους δημοσιογράφους γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου και συγνώμη που με ανέχτηκαν….Πάμε για άλλα, καλό καλοκαίρι!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply