Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τίτλοι τέλους για Ζησόπουλο στην Τερψιθέα

Published

on

Με μια πολύ όμορφη ανάρτηση ο αρχηγός της Τερψιθέας Θανάσης Ζησόπουλος έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από 4 χρόνια.

Αναλυτικά…

Μετα απο 4 χρόνια στον Α. Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας ηρθε η στιγμή της αποχώρησης απο την ομάδα…καθε αποχώρηση ειναι δυσκολη και στη προκειμένη περίπτωση περισσότερο καθως δεθηκα πολυ με την ομαδα και ειχα την τιμη να ειμαι και αρχηγός της!! Κραταω τις καλες στιγμες οι οποίες ήταν αρκετές! Εκανα αρκετους φιλους τους οποίους θα τους κρατησω μια ζωη, εξάλλου αυτο ειναι το νοημα του ερασιτεχνικου αθλητισμου! Ευχαριστώ λοιπόν για ολα, κ ολους οσους με υπομειναν ολα αυτα τα χρόνια στα καλα κ στα δύσκολα!
Δεν λεω αντιο καθως θα μείνω στην Ακαδημία της ομαδας σαν προπονητης πλεον οπότε θα σας παρακολουθώ κ απο κοντά καθημερινά! Ευχαριστώ γι αυτό συγκεκριμένα τον τεχνικό διευθυντή, και προπονητη Tony Skoumbourdis και τον πρόεδρο Stelios Tsiropoulos οι οποίοι με στηριξαν στην προσπάθεια μου να κατακτησω το διπλωμα προπονητη και στην ευκαιρία που μου εδωσαν να εξασκησω αυτον το τοσο σοβαρό ρολο στα μικρα παιδια της ομάδας!
Καλη συνέχεια σε ολους!!
Υ.Γ και μην ξεχνάτε… “#ΕΙΝΑΙΔΥΣΚΟΛΑΣΤΟΒΟΥΝΟ !!!!” #ΤΕΡΨΙΣ!!