Connect with us

3ος Όμιλος

Τακτικός: “Θα παίξουμε όλα τα ματς στα ίσια…”

Published

on

Αποστολή… εξετελέσθη με επιτυχία για τη Δόξα το περασμένο Σάββατο στην Βάρδα, καθώς οι «μαυραετοί» στο ντέρμπι της Βουπρασίας πήραν έναν υπερπολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

Μάλιστα οι «μελανόλευκοι» διέψευσαν και τα διάφορα… παπαγαλάκια, εκτός νομού πάντα, που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας «έπλεκαν» σενάρια με αποκορύφωμα την αιφνίδια μάλιστα αλλαγή της αναμέτρησης.
Βάρδα και Δόξα όμως απέδειξαν ότι όλα αυτά τα σενάρια ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα, κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως κι εντός του αγωνιστικού χώρου.
Για το ντέρμπι της Βουπρασίας μας μίλησε και ο πρόεδρος της Δόξας, Νίκος Τακτικός, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε με νόημα ότι «το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια, όπως κάνει η Δόξα πάντα».
«Το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια, καθώς μ’ αυτή τη λογική λειτουργούμε στη Δόξα και το έχουμε αποδείξει αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Η Βάρδα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο α’ ημίχρονο έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ το ματς. Στο β’ μέρος όμως ανεβάσαμε στροφές και ισοφαρίσαμε. Θεωρώ το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα. Μάλιστα μετά κι από τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες της αγωνιστικής, εξασφάλισε την παραμονή της και η Βάρδα, στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια. Από την πλευρά μας ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΒ για την φιλοξενία αλλά και τον κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας και μας στήριξε», μας δήλωσε ο κ. Τακτικός.
Ο οποίος σε ότι αφορά τη συνέχεια επεσήμανε: «Κοιτάμε μπροστά και στις εναπομείναντες έξι αγωνιστικές έχουμε να εκτίσουμε το ρεπό μας, τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας (Καλαμάτα, Αστέρα Μαγούλας, Αχαϊκή και Αιολικο) κι ένα εκτός με τον Παναργειακό. Θα παίξουμε όλα τα ματς στα ίσια και δε θα χαριστούμε σε κανέναν».

olymiasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply