Connect with us

stoplekto

Ταλαιπωριακός – Παλαιμαχιακός σήμερα (10/4)

Published

on

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής ( Ταλαιπωριακός) θα αντιμετωπίσουν την ομάδα παλαιμάχων Πειραιά ( Παλαιμαχιακός) την Μεγάλη Παρασκευή ως αντικατάσταση του ματς Βραδυποριακού – Ταλαιπωριακού που διεξαγόταν από το 1961 μέχρι και το 2013.

Η εκδήλωση αυτή την οποία θα παρουσιάσει ο εκλεκτός δημοσιογράφος και Δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού Παύλος Γερακάρης , θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί σήμερα στο γήπεδο Νικαίας με εκπαιδευτικό δίτερμα που θα δώσουν τα τμήματα Junior της Προοδευτικής .Θα ακολουθήσει το παιχνίδι των παλαιμάχων στις 11.

Ο αγώνας γίνεται με την στήριξη του Δήμου Νίκαιας Ρέντη και της ΕΠΣ Πειραιά .

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη.

Στον σημερινό αγώνα θα τιμηθούν από πλευράς Προοδευτικής οι παλαιοί άσοι Πέτρος Γερακάρης , Παντελής Γιαλελής Σούλης Παπαδόπουλος Χρήστος Σουβλέρης κι από πλευράς Ένωσης Παλιαμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά οι Αντώνης Θεοδώρου Γιάννης Καραπιδάκης , Κώστας Κωστάκης , Παναγιώτης Παπανικολάου.

Η Ένωση Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά καθώς και οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής καλούν όλους τους φίλους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου να δώσουν το παρών στην εκδήλωση αυτή που τείνει να γίνει θεσμός κάθε τέτοια μέρα. Στο τέλος του αγώνα θα κληρωθεί ένα αρνί στους παρευρισκόμενους φιλάθλους .

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply