Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα έκανε “θάλασσα” ο Κοσικίδης – Ο Ήφαιστος 3-2 τον Άφοβο

Published

on

Νίκη στο 3′ των καθυστερήσεων σημείωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου κόντρα στον Άφοβο, ο οποίος έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κοσικίδη, ο οποίος σε ακόμη ένα ματς ήταν τραγικός. Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, σημειώθηκε σύρραξη ανάμεσα σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση

Στο αγωνιστικό μέρος στο 14′ ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά έγραψε το 1-0 , ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 36′ ο Ξούρας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 41′ ο Κυριαζής με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Ήφαιστο, παρ’ όλα αυτά η ομάδα των Σεπολίων έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση στο 51′ έπειτα από κόρνερ του Κωστάλα. Στο 93′ ο Κυριαζής και πάλι ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 3-2

Διαιτητές: Κοσικίδης, Μητροφάνης-Τσολακίδης

ΑΦΟΒΟΣ: Λεωνίδας, Μυλωνάς, Καριώτης, Ξούρας, Πέρι, Γεωργιάδης, Χριστοφορίδης (58′ Αγγελούσης), Κοντός, Κωστάλας, Ηλιόπουλος (75′ Νάτσης), Τσιπάς (46′ Βασιλικός)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Βασιλακόπουλος, Ζαφειράτος, Λεβέντης, Μουρκάκης, Μπαμίχας, Μέξης, Κυριαζής, Τζαβάρας, Καλαϊτζής (46′ Θανασάι), Παπαευθυμίου, Σέμπρος (60′ Παπαχρήστου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply