Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τα ευχαριστώ του Χρήστου Βλάχου…

Published

on

Με τον δικό του τρόπο ο Χρήστος Βλάχος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε στον Απόλλωνα Χαλανδρίου…

Αναλυτικά…

Ψάχνω μέρες να βρω πως θα χωρέσω σε 10 γραμμές, 8 υπέροχα χρόνια! Όπως θα καταλάβετε παρακάτω δεν το κατάφερα, όσο και αν προσπάθησα! Ο Απόλλωνας ως σύλλογος άλλαξε τη ζωή μου, τον τρόπο σκέψης μου, την φιλοσοφία μου αλλά και τη σταδιοδρομία μου. Ήταν ένα τεράστιο ταξίδι για εμένα που και ολόκληρο βιβλίο να γράψω, κάτι θα ξεχάσω.

Για να ξεκινήσει ένα ταξίδι πρέπει πρώτα κάποιος να πιστέψει σε σένα και σε ένα όραμα..Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Filippos Kotsaftis..χωρίς εσένα Φιλιπ μου, δεν θα χε ξεκινήσει τίποτα(σε ευχαριστώ πολύ! Να ευχαριστήσω τον Vagelis Xypolitidis και τον Αντώνη Μαραγκουδάκη, τους 2 προέδρους που συνεργάστηκα και ήταν εκεί στα καλά αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές…!Τον Γιαννης Γουρδουμπας ,έναν φίλο και άνθρωπο που οι συζητήσεις μας με επηρέασαν πολύ ως άνθρωπο και ως προπονητή , αλλά και όλο το συμβούλιο του Απόλλωνα (Αποστόλη, Σπύρο, Γιώργο, Παναγιώτη, Μαρίνο ,Άκη , Αντώνη,Kώστα)

Φυσικά να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε ,αν και είναι πολύ λίγο,! Εσείς είστε αυτοί που με κάνατε να φαίνομαι καλύτερος απότι πραγματικά είμαι! Είχα το προνόμιο να σας δώ να μεγαλώνετε και να θαυμάζω πόσο σπουδαίοι άνθρωποι γίνατε και μετά ποδοσφαιριστές! Να ζητήσω ένα ειλικρινέστατο συγγνώμη για όσους πλήγωσα (άθελα μου σίγουρα) αλλά και για τα λάθη που έχω κάνει, μπορεί να ήταν και πολλά..8 χρόνια ήταν αυτά)

Δεν μπορώ να παραλείψω τα μάτια μου, που δεν είναι άλλοι από τους συνεργάτες μου ,αρκετοί από αυτούς στην πορεία έγιναν φιλίες ζωής , σε δύσκολες στιγμές όταν δεν μπορούσα εγώ , έβγαιναν αυτοί μπροστά ασπίδα(και υπήρξαν αρκετές τέτοιες στιγμές) και μέσα απο τη διάδραση μας έγινα καλύτερος. Δεν μπορώ να φανταστώ το ταξίδι αυτό χωρίς εσάς! Γιώργο, Θοδωρή ,Δημήτρη, Αντρέα , Μίμη, Πετράν, Θέμη, Ιώ ,Χριστόφορε σας ευχαριστώ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Τέλος αφήνω για μένα μια πατρική φιγούρα και ίσως τον πιο αγνό Απολλωνιστή που γνώρισα… Ηλία …ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Ο Απόλλωνας είναι όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που ανέφερα και άλλοι τόσοι..(προπονητές ακαδημίας, γονείς ,φίλαθλοι) και να είστε σίγουροι πως όσο είναι αυτοί εκεί,o σύλλογος έχει ένα λαμπρό παρόν, και ένα ακόμα σπουδαιότερο μέλλον γιατί αυτοί είναι η πραγματική δύναμη του.. που ως φίλαθλος της ομάδας πλέον θα την υποστηρίζω θερμά πάντα!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!

VAMOS APOLLONARA