Connect with us

stoplekto

Τα προβλήματα στοίχησαν στη Νίκη Ρέντη

Published

on

Στα πλέι άουτ θα παλέψει για την παραμονή της η Νίκη Ρέντη Κοινή ήταν η πεποίθηση , ότι ο σύλλογος θα μπορούσε να πάει καλύτερα .Όμως αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών ( Μάλαμας, Κατσίκης , Β. Τσιρογιάννης , Καπίρης , Μακρής, Δασκαλάκης, Τσέλικας, Ζούβελος, Τόννης, ) στρατεύτηκαν οι αδελφοί Μιχαηλίδη και ο Κοντογιάννης.

Ο Μάζης λόγω σπουδών και για επαγγελματικούς λόγους οι αδελφοί Δημητρόπουλοι και ο Χωριανόπουλος,

Επίσης για διαφόρους λόγους δεν βοήθησε η « παλιά φρουρά»

(Χουντζιούμης, Χατζηγεωργίου, Πήλιουρης, Σιδεράς, ενώ . ο Κώστας Νεοφώτιστος σταμάτησε και ξεκίνησε προπονητική καριέρα.

Πήραν συμμετοχή παίκτες του εφηβικού( Θωμάς Ζήλος, Παναγιώτης Ξυραφόπουλος, Αντώνης Διβόλης,  Θέμης Ντινόπουλος. Η συμμετοχή παικτών από τα τμήματα υποδομών συνεχίστηκε για τρίτη χρονιά.

*Στον σύλλογο πιστεύουν ακράδαντα πως η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία και θα ξεκινήσει προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά  με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και  καλύτερη οργάνωση ακαδημιών . Και η ανακοίνωση του συλλόγου που υπογράφει ο πρόεδρος Κώστας Σισμανίδης καταλήγει: «αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα θα δημιουργήσει θεμέλια σταθεροποίησης και ανάπτυξης. Αρκεί να υπάρχει η διάθεση, η θέληση και η συνέπεια».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply