Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τεράστια επιτυχία για τον Αήττητο Σπατων με την προσθήκη Αλιμπά

Published

on

Έναν απο τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του ο Αήττητος Σπάτων που τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει τη διάθεση του να θέσει υψηλά τον πήχη. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Πάρη Κωνσταντακόπουλου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γιασίν Αλιμπάς. Ο υπερπρωταθλητής ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής, γεγονός που έχει σκορπίσει κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις του συλλόγου. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους επιτελικούς μέσους που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο Λεκανοπέδιο αφού σε όποια ομάδα και εάν έχει αγωνιστεί, μπόρεσε να αποτελέσει μια από τις πιο σημαντικές μονάδες.

Ο Αλιμπάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί πίσω από τον επιθετικό και διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση, έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια ομάδα που θέτει στόχους πρωταθλητισμού.

 

Πέρα από τον Άγιο Ιερόθεο τον οποίο κατάφερε να αλλάξει επίπεδο, ο 31χρονος Γιασίν Αλιμπάς έχει αγωνιστεί σε Αία Σαλαμίνας, Εθνικό Πειραιά, Ηρακλή Ψαχνών, Μανδραϊκό, Κηφισιά, Ηλιούπολη, Ασπρόπυργος και Διαγόρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Αίαντα Σαλαμίνας, τον Ηρακλή Ψαχνών και την Κηφισιά έχει πανηγυρίσει ανόδους.